ÖPPET HUS

kom hem för ett litet tag sen från skolan. känns lite konstigt att säga de typ sent på kvällen. öppet hus va ju typ, sämst? dålig musik, inge hade vi i 7C att visa upp, vi missa när alla sjuor skulle sjunga & niorna förlorade mot lärarna i fotbollen. värdelös kväll skulle de vart om jag inte hade stannat kvar ute i lilla Tungelsta me Carro & Jennifer. jaa, en rolig kväll hade jag iaf :) nu blir de snart sängen. ska bara fixa lite me bloggen & sen sooova!
bjuder på en bild i repris på mig & Carro ;)

31a MAJ

ex är ex av en anledning. ville bara säga det, tänker inte ägna ett helt inlägg åt de. gick ju upp kl.5 imorse & åkte iväg till Akalla me pappsen för att fixa bilen. blev frukost på donken oxå och sen skola. slutade halv två men satt kvar ute i solen & snackade me min Carro. nu så har jag käkat & ska snart duscha och fixa mig. kvart i 6 så ska jag tbx till skolan för öppet hus. men vi hörs senare för nu msåte jag lägga på ett kol, pussen!


gammal bild från skolan, saknar dig älskling & önskar att du inte behövde ha de du har, du
vet att jag älskar dig så jag behöver inte säga de♥

CAUSE I HONESTLY BELIEVED IN YOU

"Cause I'm not your princess, this ain't a fairytale
I'm gonna find someone someday
Who might actually treat me well"

SLITEN CHEY

hej på er! är fortf sämst på att blogga från mobilen, men de kmr lovar. vi hade ju orientering idag & fyfan säger jag bara, aldrig igen! hade dessutom feberfrossa hela vägen runt. sen kolla vi på film i skolan & lyckad som man är så somnar man. va inte ensam om de iaf ;) direkt när jag kom hem kröp jag ner i soffan och däcka där. vakna o mådde fortf inge bra så skippa träningen. har käkat lite nu & ska fixa lite me bloggen. sen så blir de sängen. ska upp 5 imorron bitti för att följa me pappa till Akalla för att fixa me bilen. frivilligt, i know men jag vill ju :)
har en sjuuuk bildbrist, df ni får se samma bilder -.-

V. 22 (VETTE FAN VA DE E FÖR VECKA)

Måndag: Orienterin/klass-dag, Träning
Tisdag: Till Akalla, Skola, Öppet Hus
Onsdag: Stallet, Träning
Torsdag: Ridning, Släktkalas
Fredag: Stallet
Lördag: Stallet
Söndag: Surpriise ;)

30e MAJ

gomorron! ska snart ner till skolan & sen vidare till Rudan för orientering. usch, det är en av dom dagarna jag hatar mest på hela året. men men.. sen tillbaks till skolan för typ "klassdag" tror att vi skulle se på film eller nåt. efter skolan så blir de nog att städa, skiitrååk. sen så blir träning ikv. jäätteerooliig dag, verkligen -.-
tar en bild på Joppe & mig från förra veckan

FÖRRESTEN..

Grattis fina mamma på morsdag!♥

SHOPPING

Jeansshorts från Cubus, 199 kr


Tröjja från H&M, 99kr


Oversize-linne från H&M, 99kr


Tröjja från H&M, 79kr


Tröjja från Gina Tricot, 49kr (REA!!)

OCH DET BÄSTA..


NY MOBIL!! en xperia x10 mini pro vart de :)

SÄMSTA. BLOGGERSKAN. EVER

herregud, har inte bloggat på..evigheter? iaf så spela jag match imorse. förlust, igen. orkar fan inte mer nu! men men, finns inge annat o göra än att fortsätta kämpa. efter de så vart de stallet me Jennifer. körde lite på volten idag. tog fram två travbommar & en galoppbom. traven satt finfint, fick extra beröm av Vivi oxå bara för att skruttan gick så fint. min älskade Dina!♥ nu så har jag duschat & fortsatt fixa me min nya mobil. ska snart lägga ut bilder på va jag köpte igår oxå. så bloggar mer snart ;) pussen!♥
gammalt&gulligt

ORKAR INTE

lessen för dålig bloggning idag men har inte orkat. va först i handen me mamma & pappa sen i stallet me Jennifer. visar er imorron va jag köpte. nu så ska jag sova så jag orkar upp imorrn till matchen. gonatt!♥

28e MAJ

gomorron! jag har vart vaken i typ 1 ½ timma nu o käkat frulle & gjort mig iordning. nu så väntar jag på mami sen ska vi åka upp till HandenC för att hämta mina shorts, lämna tbx lösnaglarna & kolla runt lite. sen så blir de hem, byta om & stallet. låter som en bra dag, tkr jag! blir nog inge mer uppdatering förrän ikv. så ha en bra dag, puss på er!♥
bild från i vintras på mig & min sessa

FUCK THAT

Man får tycka vad man vill men inte säga vad man vill.

FUCK THAT!

jag har alltid sagt att "man får tycka vad man vill men inte säga vad man vill". men asså allvarligt, tycker jag nånting så säger jag det. tycker jag att Kissie är äckligt smal så ska jag väl få säga det? tycker jag att Micah är en dålig mamma så ska jag väl få säga det? jag menar, jag kränker ju inte nån. så jaa, slut på snälla Linnea nu. alla som läser min blogg tror att jag är skitsnäll & gullig i verkligheten och ja, ja är oftast glad & snäll. men även jag kan va en riktig bitch, även i bloggen från o me nu.

SJUAN KLAR

sista skoldagen avklarad! allt är klart. inga prov. inga inlämningar. det känns tomt, sjuan är klar & nästa år börjar vi åttan. bara två år kvar me klassen.. nej, nu vart de depp! kom hem för ett tag sen från HandenC & har haft de sjukt kul me dom bästa! ;) fick me mig ett par shorts & lösnaglar. dock så ska jag lämna tillbaka lösnaglarna eftersom jag ångra mig. tycker ju sånt e trash så kan ju inte gå runt me de själv.
bjuder på den, lite halvt drogad sådär..

27e MAJ

Heeejj på er sötnosar! har fixat mig & ska snart t skolan. slutar vid typ två och efter de så tar jag bussen till vh o möter upp Erica & kanske Eve oxå. senare så åker vi upp t Handen me Jennifer. så de e min dag. de blir nog inge mer uppdatering förrän ikv, så vi hörs mer då :) puss, o ha en bra dag!♥
sjuukt gammalt.. titta va fucking jävla långt hår jag hade?! ;o

VILL HA!

jaa, typ lite bara sådär

PÅLLAN

blev lite barbacka idag på Pållan. hon skötte sig fintfint trots att jag satt där & skumpade som bara den. formen tycker jag inte att vi ens ska ta upp idag, för den va skit. men hon hade riktigt bra takt & tempo idag. tummen upp! :)
sötaste♥

BARA TVÅ PROV KVAR

åhh jag är så nöjd över min engelska-redovisning! nu så är det bara en skoldag kvar (alltså 2 prov kvar) & sen så är det inga skoldagar kvar! guuud va jag längtar♥ nu så ska jag snart sätta mig ner & plugga (duktig flikka!) sen så blir de stallet. men vi hörs mer senare, puss på rumpan!
jättegammal bild från när jag & Moa va o bowla

CARRO, 14ÅR

Snart är det 10 år sen jag lärde känna dig
Enda sen första stund har vi vart vänner
Vi har haft våra små-tjafs, men jag
har alltid älskar dig lika mycke iaf
Det är me dig som jag har skrattat som mest,
gråtit som mest & haft som roligast
Jag älskar dig, syster♥


GRATTIS GUMMAN!!♥

26e MAJ

gomorron sötnosar♥ ska snart börja fixa mig & sen dra till skolan. idag är ingen vanlig dag för det är Carros födelsedag! min fina vän fyller fjortis idag så de ska firas idag, eller hur 7C? ;) mer kan jag inte säga för jag vet inte om hon läser det här. iaf så blir de ridning ikv o så måste jag plugga till mitt so-prov så bloggen får lida idag. men vi hörs senare, pussen!

nu pratar vi riktigt riktigt gammalt..

HATAA SKOLAA

åhh jag blir så fucking jävla trött på skolan! jag. orkar. inte! skolan tar död på mig. två redovisningar imorrn. dessutom så får man inte ens ha stödord på spanska redovisningen. engelskan kan jag knappt de jag ska redovisa om. so-prov på fredag & jag fattar inte ett skit. skolan kan fan dö! tur att de snart e lov..
den mörkaste platsen, världens rövhål, skolan

JOPPE POPPE

är så glad över min lille prins! han är så sjukt fin så de finns inte. blev alltså ett dressyr-pass på Joppe idag. han gick faktiskt helt okej och jag trivs så jävla bra me honom. carro följde me o tog lite bilder så ni får se nåra stycken som jag tyckte bäst om :)

LINNEA HISSAR- LIINDA

Lindas blogg har jag inte läst så himla länge men tkr ändå att den e sjukt bra & drivs av typ världens vackraste tjej. så jag tycker absolut att ni ska ta o kolla in den. klickbar bild & FEET LÄNK!!!

25e MAJ

Gomorrn på er♥ Kunde fan knappt vakna imorse. Men tog mig upp & fixa mig lite o ska dra till skolan snart. Är inte på världens bästa humör idag & har världens jävla mensvärk, så irritera inte mig idag tack! Senaste dagen idag oxå och sen ikv dressyr. Jag bloggar mer senare, puss!♥


Bjuder på den här charmiga bilden från Åland, smexigt värre..

UNGA MAMMAN MICAH-DISS

Jag har alltid tyckt att folk har varit överdriva när dom har kallat Micah för en dålig mamma och jag tycker att folk har varit sjukt dryga när dom har kallat henne hora o sagt att hon får skylla sig själv om hon blir våldtagen. Men efter att ha sett de här så har jag fan ändrat mig. Va e hon för jävla förebild för Kelly?! Hon beter sig så jävla omoget & hon är alldeles för omogen för att ha barn. Snälla adoptera bort Kelly & låt henne få en bra uppväxt hos någon som verkligen kan ta hand om henne. Usch för Micah, stor diss på henne!
klänning


STALLET

har precis duchat & så efter stallet. red en mysig tur runt ängen me jennifer barbacka. dina va inte på humör idag så de blev helt okej idag. träffade även kattis söta barn, gud så sööta dom är! när jag blir äldre så ska jag oxå ha två små söta barn :)
titta va man hittar om man letar, en bild på kattis söta häst muskur :)

I WERE FUCKING BORN THIS WAY


24e MAJ

Gomorron på er! Ska snart gå ner t skolan. Slutar kvart i tre & sen ska jag t  stallet. Vi får se om jag hinner blogga nåt när jag kmr hem från skolan annars så hörs vi ikv. Juste, har ju tidsinställt ett inlägg för alla er som älskar Lady Gaga. Så kolla in runt två om ni älskar henne. Ha en bra dag, puss!♥
Nu kör vi riktigt gammalt asså

SHOPPING

BH från H&M 149kr, 24hour Isadora Foundation från Kicks 149kr, Ögonfransböjare från H&M 29 kr

HANDEN C & TRÄNING

Har duschat & ätit efter träningen. Träninge gick helt okej, har väl både gått sämre & bättre. Innan de så va jag ju i Handen me Eliin. Käka på Taco bar, köpte lite grejjer & fika sen. Har haft en sjukt bra dag så nu e jag lagom trött. Men ni får snart bilder på de ja köpt :) Åh juste, är så sjukt glad för idag så släpptes Gaga's nyaste skiva. Så härligt värre så sitter jag & lyssnar på Spotify nu!
Jag & Moa för ett bra tag sen inne i stan, gumman vi måste göra nåt kuligt nån dag!

V.21

Måndag: Skola, Handen me Eliin, Träning
Tisdag: Skola, Stallet
Onsdag: Skola, Dressyr
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, Stallet
Lördag: Stallet
Söndag: Match

23e MAJ

Gomorron på er!♥ Vaknade för 20min sen och ska snart ner o äta frulle. De regner ute oxå, kuuuligt väder-.- Jag börjar skolan tjugo i nio me spanska så jag måste snart börja fixa mig så jag hinner. Efter skolan så drar jag till Handen C me Eliin & senare ikv så blir de träning. Jag har tidsinställt ett inlägg åt er senare men annars så hörs vi ikv. Ha en bra dag, puss&kram!
Gammal bild på mig & min Mooa :)

SÄÄMST

Nu e de fan ingen idé att se Big Brother längre. Först Rodney, sen Katherina & nu Gurkan. Nej, hoppas att snygg-Martin vinner! Nu så ska jag se film & sen ska jag sova. Puss & Gonatt!♥
Bild på mig & ponnin som betyder allt♥

"I KISSED YOU BECAUSE I LIKE YOU"


A LIST- KAN ANDRA KAN JAG

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i?
Vad tycker du om kärlek?
När kramade du någon sist?
Saknar du någon speciell person?
Har du svårt för att bli kär?
Är du singel?
När fick du senast en komplimang?
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
Hånglat med nån riktigt ful:
Hånglat med fler än 50 pers:
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?
Gjort något riktigt dumt?
Gjort något du verkligen ångrar?
Åkt ambulans?
Åkt polisbil?
Gjort nåt olagligt?
Fått din mamma att gråta?
Slagit ner någon?
Skämts över dina föräldrar?
Sagt jag älskar dig och menat det?
Tar du droger?
Dricker du?
Vilka kläder sover du i?
Vad hatar du verkligen?
Varit kär?
Är du ensam nu?
Vill du gifta dig?
Vill du ha barn?
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Såg dig gråta?
Fick dig att gråta?
Du delade en dricka med?
Du gick på bio med?
Skällde på dig?
Sa någonting till dig och vad var det?
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Kramat någon?
Pussat någon?
Köpt någonting?
Sjungit?
Saknat någon?
JAG HAR:
Digitalkamera?
Systemkamera?
Telefon på rummet?
Egen dator?
Könssjukdom?
Bra kompisar?
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? För det mesta, uundeerbaart!♥
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Nja, inte speciellt 
Har du svårt för att bli kär? Haha, nej
Är du singel? Ja
När fick du senast en komplimang? Nyss :)

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nja, typ
Hånglat med nån riktigt ful: Nej
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Ja, vem har inte?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Åkt ambulans? Nej
Åkt polisbil? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja, fast ingen allvarligt
Fått din mamma att gråta? Ja, tyvärr..
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej, usch!
Dricker du? Njaa.. Ibland
Vilka kläder sover du i? Tröjja & Underkläder
Vad hatar du verkligen? BILDLÄRARN!!
Varit kär? Ja
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Ja, absolut! :D
Vill du ha barn? Ja, två små söta :)

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Haha, jag :)
Såg dig gråta? Hmm.. Kommer inte ihåg
Fick dig att gråta? Kommer inte ihåg
Du delade en dricka med? Min kusin
Du gick på bio med? Ojj, längesen me Moa
Skällde på dig? Mamma
Sa någonting till dig och vad var det? Alex, "Haha, fett lågt"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? Ja

JAG HAR:
Digitalkamera? Ja
Systemkamera? Nej
Telefon på rummet? Typ
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Haha, nej
Bra kompisar? Ja, dom flesta :)

DAGENS


Elaijjn här :D

Hej Linneas alla underbara läsare!

NU har jag gjort om Linneas blogg lite :D Så hoppas ni gillar det PUSS

KOlla min blogg oxå :)

<klicka på text elr bild för blogg>

22a MAJ

Hej snuttisar!♥ Så, nu e jag tbx. Åkte hem från S-tälje redan igår kväll efter en bra dag me min kusin & min faster. Idag så har jag vart över hos min granne & hundarna och vart där hela dan. Så jag har haft de  lugnt & skönt :) Nu så ska jag ha lite egen-tid o planera min vecka som jag gör varje söndag. Ha de bra!♥


Nej jag älskar inte alls rosa ;)

BLOGGFRI HELG

Kunde inte blogga imorse och hann inte när jag kom hem från skolan. Va i stallet efter skolan & red en underbar runda me Jennifer. Vill bara säga att min Drottning är bäst eftersom hon har fått sån fin trav♥ Nu så ska jag snart hem till Moa & så blir de att sova där. Imorron bitti kommer min pappa o hämtar mig så åker vi till S-tälje till min faster. Ska vara där förmodligen hela helgen, så blir inge bra uppdatering i helgen. Men vi hörs någon gång på söndag, ha de bra! :)
Gammalt.se

NATURLIGT HÅR..

Folk undrar varför jag plattar mitt hår när jag har så "fint" naturligt hår, ja ni..

UTERITT PÅ PÅLLAN

Jag är så stolt över lilla Pållis! Först i ledet gick hon på uteritten och skötte sig finfint. Sen på volten så hade hon faktiskt en okej form & en fin galopp. Så jag är nöjd :) Nu så sitter jag här me min nacke som gör ont som fan! Men, jag ska inte klaga.
Skitsuddig bild på mig & Pållan från vintern, men har ingen bättre



KÄÄÄÄRLEKSDAG

Shit va trött jag är, ändå så har vi inte ens haft vanlig skoldag idag. 6 ½ timma me en massa kärlek, typ. Nä men har vart en rätt bra dag. Snart så ska jag byta om & åka till stallet sen så blir de ridning ikv. Ska bli kuligt :)

19e MAJ

Gomorron småfisar!♥ Snart så ska jag ner till skolan. Fick ju ingen sovmorgon idag eftersom vi skulle börja 8:10 ist för 9:10.. Men vi har "Kärleksdag" idag i skolan så inga lektioner iaf ;) Jag slutar vid halv tre så vi hörs mer efter. Pussen!♥


Gammal egobild..

RIDTIPS

Som ni vet så har jag en medryttarhäst som är ett islandshäst-sto på 14 år. Hon är hur snäll som helst och går alltid jättefint. Men eftersom hon är en islandshäst som är 5-taktig så har hon inga rena gångarter. Traven är blandad med tölt, tölten är blandad med trav, galoppen är blandad med pass o.s.v. Det är väldigt jobbigt då hon inte lyfter på benen ordentligt i trav.
För ett tag sen så red jag för min kompis Carro som la fram ett par travbommar så att hon skulle vara tvungen att lyfta på benen, sen dess har hon fått en mycket bättre trav. Så till er som har lite lata hästar som inte vill lyfta på benen, kör mycket bommar och markövningar.
Börja med att lägga fram två travbommar på en långsida och rid igenom i hörnet, få igenom formen innan bommen, gör en halvhalt innan bommarna och rid en lätt över bommarna. Lägg sedan fram en galoppbom på andra långsidan och fatta galopp i hörnet innan, se till att du har en bra galopp och lätta lite ur sadeln när du rider över bommen.
Så, det va väl allt jag ville säga :)

DÖÖD CHEY!

Åh herregud e helt slut! Den här dagen har vart minst sagt krävande. Skola till kvart över tre, fyfan! Sen har den här dan tärt på psyket oxå. Har vart arg, förbannad, ledsen, irriterad & glad på samma gång. Är väl de fortfarande men inte lika mycke som förut. Anledningen behöver ni inte få reda på tycker jag. Träningen gick för övrigt bra, den går som bäst när jag är arg, faktiskt. Nu så blir de att svara på era gulliga kommentarer sen, SÄNGEN!♥
Gullig bild på mig & min Eliin när Bella fyllde 14 ;)

TRÄNING

Nu ska jag snart iväg på träning. Däcka i soffan när jag kom hem från skolan framför en gammal Beck-film, käkade & bytte om. Hann även snacka lite me ****, nu vart ni nyfikna va? ;) Om ni vill veta mer så ställ frågan i frågestunden! Bloggar mer när jag har tränat klart, puss!♥

TRÄNING

Nu ska jag snart iväg på träning. Däcka i soffan när jag kom hem från skolan framför en gammal Beck-film, käkade & bytte om. Hann även snacka lite me ****, nu vart ni nyfikna va? ;) Om ni vill veta mer så ställ frågan i frågestunden! Bloggar mer när jag har tränat klart, puss!♥

OSMINKAD VS SMINKAD

SMINKAD:



OSMINKAD:



Va tycker ni?

STALLET

Shiit vilket väder! Soligt när vi satt inne i skolan & regnigt när Jennifer o jag va i stallet. Men vi klara oss från regnet när vi red uppe på volten iaf. Körde lite travbommar & höger galopp. Kommer lägga upp lite rid-tips senare och lite annat kul :) Glöm inte bort frågestunden!
Jag & min smexiga vän Carro i lördas, lökiga brudar ;)

17e MAJ

Gommorron sötnosar♥ Vakna för typ en timma sen och har fixat mig och så.  Snart så ska jag till skolan, slutar kvart i tre och sen så blir de stallet. Såg att de skulle börja regna vid tre, kuuul -.- Iaf, här får ni två bilder från orienteringen igår ;)
Min bästa kartläsare!


Vi hitta nåra skogsmullar i skogen

TRÄNING

Åkte iväg till träningen iaf och mår ännu sämre nu, bra jobbat.. Nu så ska jag bara ta de lugnt, men glöm inte bort frågestunden! Ha de så bra, pussen♥


För en vecka sen, saknar!♥

FRÅGESTUND

Vi kör en frågestund. Ni får fråga va som helst & jag lovar att svara på allt. De kan handla om va som helst:
Kärlek. Skola. Kompisar. Bloggen. Fotbollen. Ridningen m.m.

SKIITVÄDER

Kom hem för ett bra tag sen men har inte orkat blogga. Dog framför TVn ett tag me lite lunch och så men nu så tänkte jag blogga lite. Skolan sög ju bara hästballe me bild & en lärare som jag hatar. Fortsatte inte bra me orientering i skogeni spöregnet, kuuuul -.- Så frusna, blöta & suriga så gick Jennifer o jag tbx t skolan. Jag vet att jag skulle ha vart hundvakt idag men jag orkar inte. Tror att jag håller på att bli sjuk elr nåt, mår inte bra.. Men vi får se om de blir träning ikv elr inte.

V.20

Måndag: Skola, Träning
Tisdag: Skola, Stallet
Onsdag: Skola, Träning
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, Stallet
Lördag: S-tälje
Söndag: S-tälje
Osminkad chey innan match..

16e MAJ

Gomorron på er!♥ Vaknade för typ en timma sen & sitter här helt klar och tänkte blogga lite innan jag går till skolan. Rätt lyx att bara ha typ 5min t skolan ;) Jag slutar tidigt idag så jag slutar vid två typ. Kanske ska hjälpa min granne idag me hennes hundar & den nya hunden efter skolan och senare ikv så blir de fotbollsträning. Men vi hörs mer när jag kmr hem, puss!♥



SKITTRÅK

Nu har jag ingenting att göra ist.. Eftersom dom sitter nere o tittar på hockeyn där nere o TV-analerna inte funkar på min cp tv så kan jag inte titta på bb heller sorgligt! Funtar på att sätta på en film och käka lite glass. Aa, låter bra! :) Förresten, ni får lite bilder som Bella tog igår i stallet me systemkameran

SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING

l
l
V
Haha ni trodde väl inte att ni skulle få se den än? ;) Ni får vänta tills min
skolavslutning 14 juni, spännande värre!♥

EUROVISION SONG CONTEST 2011

5. UNGERN: What about my dreams-Kati Wolf

Ungern ville inte att Kati skulle representera deras land eftersom dom tyckte att hon va för gammal. Men till slut så va de hon som skulle få representera Ungern. För en gångs skull så tycker jag att dom skickar en bra låt, & en bra sångerska. Dock så skulle de ha kunnat blivit bättre om hon hade rört sig lite mer på scenen. Men ändå värd en femteplats! :)

4. IRLAND: Lipstick- Jedward

Irland är det land som har vunnit Eurovision flest gånger genom åren, men på den senaste tiden så har det inte gått så bra för dom. I år så skickade dom tvillingparet Jedward som kanske inte har världens bästa sångröster. Men låten är bra och man blir hur glad som helst av det här så därför förtjänar dom en fjärdeplats!

3. AZERBAIJAN: Running Scared- Ell/Nikki
Azerbaijans största dröm verkar vara att vinna Eurovision. Dom har haft bra placeringar varje år och lägger varje år ner en massa pengar på sitt bidrag. I år så hyr dom in svenska låtskrivare & svenska körtjejer. Låten sjungs av Ell & Nikki. Hon är tvåbarnsmamma och han studerar musik. Båda två sjunger bra och låten är även bra. Det är ett bra scenframträdande och jag tycker att dom förtjänade vinsten. Men för mig så hamnar dom bara på en tredjeplats :)
2. FINLAND: Paradise Oskar- Da da dam
Axel (som han egentligen heter) var så trött på alla skitlåtar som va me i Eurovision så han skrev en egen låt och vann Finlands uttagning till Eurovision. Låten handlar om hur ett barn ska rädda världen från alla miljöhot och jag tycker att den är bra & fin. Dessutom så sjunger han väldigt bra och jag älskar just den här typen av musik i Eurovision. Synd att han inte kom högre i finalen.
1. SVERIGE: Popular- Eric Saade
Ja, jag är partisk men vem fan är inte de? Jag tycker att Eric borde vunnit igår eftersom han förtjänar det. Låten är inte bra, han sjunger inte speciellt bra men, scenframträdandet i grymt! Ingen levererade så som Eric gjorde igår och bara därför förtjänar han förstaplatsen.

TBX

Haha, så länge klarade jag mig! Nej, jag tycker att de här e för kul för att hålla mig borta. Så jag bloggar fram till nästa helg sen tar jag bloggpaus igen då jag åker t S-tälje. Igår så gjorde jag inge spec förutom match & stallet och idag så va jag i stan o handla skolavslutningsklänning me mami. Bild får ni sen! ;) Såg ni förresten Eurovision igår? Grymt bra jobbat av Saade att kamma hem en tredjeplats åt Sverige! Eurovision-nörd som jag är så får ni min top 5 av alla låtar senare :)

BLOGGPAUS

Jag funderar på att ta en bloggpaus. Jag lägger ner all min lediga tid på att blogga, svara på kommentarer m.m men jag får ingenting tillbaks och jag börjar tröttna. Funderar på att ta en bloggpaus ett tag för att få tillbaka suger igen. Men vi får se, jag lovar att jag kommer tillbaka snart. Kanske om några dagar, kanske om en vecka, men jag behöver en paus nu bara. Puss & ha de bra så länge! :)



HELG

Äntligen helg! Jag är helt slut och orkar verkligen inte städa mitt rum, det får bli en annan gång. Nu så ska jag bara ta de lugnt ett tag. Förresten, det är ju fredagen den 13. Har ni råkat ut för nån otur idag? Jag har klarat mig finfint jag :)
Haha lite otur förra fredan när man inte märker att man har zoomat in typ
skitmke, smidigt va? ;)

13e MAJ

Idag så har jag faktiskt namnsdag, lite kul :) Såg ni förresten Eurovision igår? Damn va bra att Saade tog sig vidare! Trodde de verkligen inte ett tag men nu är jag så sjukt glad. Snart så ska jag mot skolan. Slutar strax efter två sen blir de hem, städa & sen ikv så ska jag följa me o kolla match i Sörskogen. Men vi hörs senare, puss!♥



12e MAJ

Först så vill jag säga grattis till min underbara "gudmor" som fyller år idag. Grattis!♥ Sen så vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering, förlåt!♥ Och nu till min dag. Slutade skolan vid kvart i tre, sen hem äta & byta om innan stallet. Red superfina Alinda idag. I början så ville jag bara sitta av och gå hem. Sen så blev hon finare och finare ju mer tid som gick. Men men, de kan inte alltid  gå bra :)
Det här e sånna här olagliga bilder som inte borde komma ut egentligen, men men :)

ÄLSKAR SÅNT HÄR!

Haha jag kan sitta o kolla på sånt här i timmar! Så jävla kul, älskar han som sjunger "Leende guldbruna ögon", helt jävla klockren!

BILDER FRÅN RIDNINGEN

Jessica tog ju en massa bilder på mig & Wolga för typ 2 veckor sen snart och nu så har jag äntligen fått dom. Dom blev väldigt små men ni får se dom iaf :)

11e MAJ

Hej sitter här o vill typ bara sova eller nåt. Är sjukt trött efter en dag, onsdagar e lååånga. Först skola till kvart över tre, sen stallet i 2 ½ timma.. Men dressyren idag me Niclas gick jättebra! Åhh jag är så nöjd me killen, så gullig & skitbra♥
Gulliga Nickeman♥

10e MAJ

Min dag i bilder ♥

SCTEEK

Herrregud vilken dag säger jag bara. Jag hade en sån stor svacka idag i skolan så de fanns inte, mår väl fortfarande inte helt bra men de e så mycke bättre än hur de va tidigare idag. Tack till alla mina fina vänner som finns där för mig när jag verkligen behöver er♥ Drog hem till bästavän efter skolan och schteekte lite i solen. Bajskorven fick rand, men inte jag nej! Efter de så blev de träning. Gick väl faktiskt ganska bra iaf.
Boss sötnos!


Skugga, fett faaaiil


Typ faaiil igen, men ändå :D


Gumman säg till om du vill att jag ska ta bort den här, men jag tkr faktiskt
att den va sööt :)

9e MAJ

Åhh nu e de bara 3 veckor kvar me skola, typ! Solen skiner, de e varmt & jag har en skitbra vecka framför mig. De kan inte bli bättre. Snart så ska jag ner till skolan och efter de så ska jag hem och va hundvakt. Sen blir de träning ikv. Men vi hörs senare, ha en bra dag!♥



THIS CAN'T BE THE MEANING OF IT ALL

I feel your arms around me, but not the heat

8e MAJ

Jag måste nog va världens sämsta bloggerska, min uppdatering suger ju hästballe! På tal om hästballe så va jag i stallet idag, båda stallen faktiskt. Först på ridskolan där jag hade stalljouren me världens bästa torsdagsgrupp, + Linnea såklart. Sjukt kul, faktiskt. Efter jobb där så va de bara att åka vidare ut till Årsta där det gick lite sisådär me Dina idag. Hon hade rätt bra galopp, men traven va skit. Ingen tölt blev de idag heller.. Men vi tar igen de nästa vecka, nu lite bilder från dagen :)
JAG HAR BILDBEVIS PÅ ATT JENNIFER JOBBA!

'
Världens finaste dressyrhäst♥




Haha förlåt Erica & Evelina, men ni båda såg ut som två kioskmongon! ;)

7e MAJ

Gomorron, elr man kanske säger god eftermiddag? Aja, skit samma. Sitter här o väntar på att mitt hår ska torka så jag kan börja fixa mig. Idag så har jag än så länge hunnit spela världens sämsta match. Vi förlorade med överdrivet många mål, lär väl komma sist i serien i år men men, finns inte mke o göra.. Om två timmar så ska jag va hemma hos min kusin för vi ska fira henne eftersom hon fyllde 17 förra veckan så jag hinner inte blogga mer nu. Vi hörs nog mer imorron. Puss&Kram!♥


Haha, slänger in en RIKTIGT gammal bild på mig ;)

GONATT

Tänkte lägga mig o kolla på film nu så jag vaknar o e pigg för matchen imorron bitti mot Boo. Har ju bara mitt problem att jag e sjukt trött på dagarna & sjukt pigg på kvällarna. Men jag har en rolig dag att se fram emot imorron så jag går och sussar nu. Puss & Gonatt ♥



HÄÄÄRLIGT

Kom hem från stallet för en halvtimma sen & har hunnit duscha. Känner mig så sjukt trött men har mycke o göra. Måste fixa en massa tvätt & göra rent mina fotbollsskor till imon. Så det är väl bara att börja.. Red förresten en jättemysig runda me Jennifer idag. Eftersom Dina har börjat gå så bra i traven nu så håller hon på att tappa tölten, så nu e de bara att träna tölt när vi är ute, suck..

6e MAJ

Heeeejj finisar♥ Kom hem från skolan för ett litet tag sen & hinner blogga innan vi åker t stallet. Måste bara berätta om de här roliga som hände när jag gick hem från skolan. Ett par småkillar gick framför mig och då säger den ena: "Visste ni att Obama är den första bruna presidenten?" Då svara den andra killen: "Det heter inte brun, det heter neger" Haha jag var fan tvungen att hålla mig för skratt där. Barn kan va så jävla gulliga! Nä om man ska ta & byta om då så Jennifer slipper vänta på segisen här ;)

I'M IN LOVE WITH JUDAS


5e MAJ

Heeej på er sötnosar!♥ Har inte hunnit blogga nåt idag heller. Skola till kvart i tre sen hem käka & byta om innan jag åkte till stallet. Efter lite krångel så blev de iaf hoppning på världens bästa häst Joppe. För mig så är han kanske den bästa hopphästen i stallet så jag va rätt så nöjd me idag.
Jag & Joppe i vintras, han tycker inte om kameran så himla mke ;)

4e MAJ

Hej & förlåt för sämsta uppdateringen idag men har inte orkat. Kom hem från skolan halv fyra och dog i soffan fram tills träningen vid sex. Nu så vill jag bara dö i sängen men måste faktiskt ta tag lite i bloggen först. Men ni då, har ni haft en bra dag? :)



3e MAJ

Heej sötnosar! Vakna imorse av att de snöade, i maj lixom?! Iaf så tog jag mig till skolan och hade världens segaste dag. Brandlarmet gick oxå så vi fick stå ute och frysa, kulkul.. Nu så har jag precis käkat och ska snart åka iväg till tandläkarn. När jag kommer hem så blir det byta om och sen ner till grusplan för att spela sjumanna match me 98;orna mot Nynäs. Jag kommer nog inte hinna blogga mer förrän ikv, så vi hörs då. Puss!♥



TRÄNING

E hemma och duschad efter en rätt så dålig träning för mig. Kändes att jag inte tränat på säkert, 2 veckor? Iaf så körde jag på så gott jag kunde men kondisen va i botten. Nu så ska jag bara ta de lugnt, känns skönt.
Oldies are goldies

HOS MOA

Nu sitter jag här me Moa och vi snackar lite tjejsnack & lite skit bara. Vi har käkat mat & haft lite kul. Nu ska jag väl lägga ut lite sexiga bilder på Moa som hennes mamma kan kolla på sen, haha ;)

2a MAJ

Herregud de e redan maj! Shit va 2011 har gått fort, & jag har gjort en massa grymt roliga saker. Snart så ska jag iväg till skolan och jag är på ett jättebra humör, vet inte riktigt varför. Efter skolan så blir det hem till Moa & ikv så blir det träning. Alltså en jävligt bra dag! Men vi hörs senare idag, vet inte riktigt när. Puss!♥


Åh herregud.. Oldie

V.18

Måndag: Skola, Va me Moa, Träning
Tisdag: Skola, Tandis
Onsdag: Skola, Träning
Torsdag: Skola, Ridning
Fredag: Skola, ?
Lördag: Match, Släktkalas
Söndag: Stalljour

BILDER FRÅN VALBORG

Här e dom bilderna som va lagliga att lägga ut ;)

VALBORG

Hade ni en bra valborg igår? Jag hade skitkul! Först så käka jag middag hemma hos Bella & sen drog vi ut och va me lite folk. Efter de så drog vi hem t henne igen och bara chilla lite. Idag så har jag inte gjort ett skit. Har varit sjukt sliten så har bara kollat film me mamma. Sen så ska vi käka hela familjen & kolla på film igen.

RSS 2.0