MIN NYA BLOGG

Klicka HÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG!! (ELLER PÅ BILDEN)

MYSHOWROOM

Nu har jag tagit beslutet att byta till MyShowRoom. Eftersom blogg.se inte kan göra något åt problemet utan skyller på "för mycket trafik", men jag menar det ska väl inte ta 2 dagar för ett inlägg att komma upp på bloggen? Sorgligt men så är det. Trivs jättebra annars på blogg.se och vill verkligen stanna. Men så fort Elin är klar med designen så länkar jag nya bloggen här :) Vet som sagt inte ens om det här inlägget kmr upp..

mobilblogg igen

Blogg.se publicerar varken mina inlägg elr bilder från datan men. Det ska fixas. Blir kanske lite inlägg från mobilen dom här veckorna. Tills jag har fixat det här men som sagt inte mittfel, utan blogg.se

3e JULI

Herregud har ju inte bloggat på typ evigheter! ;o Iaf så får ka väl berätta va jah gjorde igår & har gjort idag;
Igår; Red först ute me Jennifer på dan. Red en liten tölt/galopp runda runt Årsta Slott. Sen på kvällen så åkte hela familjen hem t Jennifers familj o så grilla vi o så. Sjuukt mysigt!
Idag; Har bara ridit en runda runt skogen/ängen me Jennifer. Red även lite på volten. Annars har jag inte gjort mycket idag. Nu så väntar jag på Moa så sover hon här ikv för imon blir de GRÖNAN!! :D
(OCH JÄVLA KUK BLOGG.SE KAN JU INTE LÖSA DE JÄVLA PROBLEMET ME ATT JAG INTE KAN LADDA UPP BILDER SÅ DE BLIR ETT BILDLÖST INLÄGG!!)

provar mobilblogga

Heejj provar att mobilblogga, vet inte än om de funkae, puss!

1a JULI

Heejj, har inte orkat elr haft lust att blogga idag. Åkte iväg på nåra ärenden på stan me pappa imorse. Efter de så blev de hem, äta & byta om. Åkte iväg t stallet me Carro. Red världens härligaste galopprunda vid Årsta Slott. Så sjukt härligt! Imon blir de mer galopp :)

RSS 2.0