HOPPNING

Åh hoppningen gick faktiskt  bra idag :D Även om jag itne hoppade dem högsta hindrena så hoppade jag faktiskt med Aragorn & det är jag stolt över. Nästa gång blir det att hoppa högre ;)
Gammal bild på världens sötaste köttbulle :) ♥

WISHLIST

Om nästan en vecka så fyller jag äntligen 13 år! Jag har länge suttit & funderat på vad jag vill ha, och här är några av grejjerna ;) ♥

30e SEPTEMBER

Hola amigos ♥

Haha, spanska proffset här ;) Nej, inte alls faktiskt.. Kom nyss hem från skolan. Ska snart sätta mig ner och göra lite läxor, sen stallet. Tredje dagen i rad nu som jag är iväg och rider.
Iaf, vi hörs mer när jag har gjort läxorna, puss ♥


Sötis ♥ Hahah, fin fläta hon har va? ;)


FÖTTER :D ♥

ABSOLUT BÄST IKVÄLL

Det är absolut tjejernas år iår, först Alice & sen det här: ♥ M A G I S K T ♥

29e SEPTEMBER

Hej på er sötnosar ♥

Jag är så sjukt ledsen över den dåliga uppdateringen idag, men jag har verkligen inte haft en minut över. Jag hade skola till kvart över tre, skiiitrååååkigt! Efter det så drog jag hem till Carro och satt o snackade me henne ett tag & hälsade på Moa en snabbis också eftersom hon har kommit hem från Gran Canaria, hon har varit saknad
Efter det så drog jag hem, bytte om & åt och drog till stallet. Red ett pass på Aragorn även kallad för Herr Köttbulle, haha. Kom hem vid åtta, åt & kollade på Idol. Det var min dag :)
Herr Köttbulle älskar att bli fotad ;) ♥

DRÓTTNING FRÁ AMÓTI

Du är så fin & gör en på så himla bra humör bara av att finnas där
Din varma mule mot min kind visar att du uppskattar & älskar mig
Jag älskar dig så sjukt mycket ♥

ALICE HAGENBRANT

Jag har rysningar över hela kroppen, så sjukt jävla bra ♥♥

TILL STALLET

- Drar till stallet nu och rider en mysig uteritt med Jennifer på Dina, vi hörs ikväll :) ♥

-


-Blir ett snabbt inlägg innan skolan. Ska skynda mig nu till skolan o så hörs vi mer vid tre ungefär, puss ♥♥

BÄST IKVÄLL

Sebastian ♥
Linda ♥
Vilka tyckte ni var bäst ikväll? :) ♥

PLUGGAT KLART

-Nej sötnosar nu orkar jag verkligen inte plugga mer! Hoppas att jag kan allt tills imorrn nu.. Kommer väl säkert glömma bort allt.. Aja, nu ska jag snart byta om & äta innan träningen, kraam

SOMETHING ALWAYS BRINGS ME BACK TO YOU

Så sjukt grym tjej, mycket bättre än originalet ♥

PLUGG PLUGG PLUGG

- Nu så ska jag plugga till engelska provet som vi ska ha imorron så vi hörs efter de :) ♥

GOMORRON



Gomorron på er sötnosar ♥

Ska strax gå till skolan (helvetet), som vanligt. Tråååååkigt.. Iaf, slutar typ två så mer uppdatering då. Vi hörs gullungar ♥

SNYGGAST PÅ BLOG AWARDS

Även om Blog Awards blev riktigt dåligt i år så var det ändå många som var snyggt klädda, här är min tre favoriter:

3. Fay Wallström

Fokis lillasyster Fay kom riktigt snyggt till BA klädd i en söt liten klänning och svarta snygga heels. Inget speciellt sådär, men ändå riktigt snyggt!♥


2. Paulina "Paow" Danielsson

Paow kom ikädd en snygg klänning som hon matchade bra med ett par svarta pumps & snygga accesoarer. Riktigt snyggt!♥


1. Tyra Sjöstedt

Snyggast av alla var Tyra Sjöstedt i sin långa gula klänning som gick väldigt bra
med hennes svarta snygga hår. Det här var riktigt snyggt och jag ÄLSKAR det ♥

HISS/DISS

Proffs superstyle Hairspray.

Jag har använt den hårsprayen i snart ett år och tycker att den är grymt bra. Den håller hela dagen, luktar gott, är bra för håret & är lätt att borsta ur. Alltså en grymt bra hårspray ♥
Blog Awards 2010.

Jag hade verkligen sett fram emot att få rösta, att få se hela galan & läsa Paow's namn som Årets Blogg. Sen när jag läser listan över vilka som hade vunnit så känner jag bara, vad i helvete är det här?!
Egoina vann Årets Blogg? Asså inget ont mot henne, men förtjänar inte typ Kenza, Foki eller Paow titeln som Årets Blogg? Sen resten som vann i dem andra kategorierna ska vi ju inte prata om.. Nej, fiasko blev det i år, Veckorevyn borde skämmas!

26e SEPTEMBER

Hola min små söta läsare ♥

Nu har jag äntligen tid att uppdatera bloggischen! Matchen vann vi med 2-1 & jag gjorde ett av målen på en straff. Jag tycker att vi kämpade på bra även om vi kunde ha spelat bättre, men vi var mycket bättre än Stuvsta iaf. Sjukt mesigt lag som så fort vi kom åt dem lite la dem sig ner & grät. Däremot när dem total fällde oss så sa dem åt oss att vi skulle "stå på benen", töntigt&mesigt. Men men, inte man kan göra åt det ;)
Fick inga skor idag heller, hittade inget som va snyggt, allt såg så sjukt tantigt ut..
Gammal bild, men orkar inte leta efter nåt annat ;) ♥

-

Hej på er sötnosar ♥

Fick plötsligt fullt upp idag. Ska snart följa med mamma och handla. Hon mutade mig med ett par skor för att få sällskap, såklart man inte bangar på de lixom ;)
Efter det så blir det hem, äta & byta om innan match borta mot Stuvsta, så ska försöka uppdatera när jag kommer hem. Annars så hörs vi ikväll efter match, ciaoo!♥


En bild från veckan ;) ♥

MAYBE THERE'S NO WAY BACK


OM JAG VAR EN KÄNDIS FÖR EN DAG

"Hej, om du var kändis för en dag, vem skulle du vilja vara då?"

Oj, svår fråga. Jag tror egentligen att jag skulle vilja vara någon av Idol-deltagarna eftersom jag skulle vilja se hur det är att vara med i Idol eftersom det är något jag är nyfiken på.
Men om jag måste välja en speciell person så väljer jag nog Alexandra "Kissie" Nilsson. Det skulle vara spännande att se hur det är att vara henne o.s.v, kanske skulle man förstå henne bättre då :)
The Kissie-mjauu ;)

FAVORITER TILL KVALET

Freja ♥

Linda ♥

Michaela ♥

Alice ♥

Janine ♥

25e SEPTEMBER

Hej på er finingar ♥

Ingen bra uppdatering idag heller, men han inte imorse och har vart borta hela dagen. Imorse så åkte jag med pappa till Spånga för öppet hus på Spånga Djurgymnasium. Låter itne så kul kanske men jag kan berätta att det är det coolaste gymnasium jag någonsin har varit på! Det var som att vara på ett zoo, jag lovar. Sjukt coolt ;)
Efter det så lunchade vi med Denize & Company. Sjukt mysig dag ♥
Nu ska jag snart ta en promenix med lillskiten och kanske fixa mina naglar. Vi hörs!♥


När jag såg det här fåret så tänkte jag direkt på Gotland 2009, kommer du ihåg Jennifer? ;) ♥


Det här var nog den största kaninen jag någonsin sett! :O ♥

BOY, I CAN'T FORGET THE WAY YOU WERE WITH ME


LINNEA HISSAR


.. Kenza's smyckeskollektion för Guldfynd ♥

Förväntade mig inte mycket från det här. Kenza gör skitsnygga designer, det har vi sett på Wildflower&Jofama kollektionerna som hon har gjort, men smycken trodde jag inte att hon skulle kunna göra. Men seriöst, säg något som bruden inte kan?! Hon e ju helt jävla amazing!♥


Så jäkla snyggt!♥


SÅ JÄVLA KUL!

Hahah, dör!

"Jag är ful"

24e SEPTEMBER

Hej sötnosar ♥

Ledsen för dålig uppdatering, men har inte faktiskt inte hunnit idag. Imorse så var jag tvungen att typ springa till skolan, nästan. Kom i tid iaf och dagen gick bra, förutom matte-provet. Suger på matte, som fan! Undrar om man kan bli sämre än mig på just de..
Iaf, efter skolan så följde jag med Carro hem och vi hade ett intressant samtal, eller hur Carro? ;) Näe, men gillar våra små pratstunder faktiskt :)
Sen så skjutsade hennes pappa hem mig och släppte av mig&Billy hemma hos mig eftersom jag skulle vara hundvakt åt honom i två timmar ungefär. Sjukt mysig den lilla plutten e asså ♥
När sen Carro's mamma hade hämtat upp lillskiten så sprang jag 4 km ungefär och nu efter duschen så sitter jag här, vad har ni gjort idag? :) ♥


Sötis :) ♥

GONATT

Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur Egoboost innan jag ska ta och sova. Den här veckan har det vart något varenda sekund så det är verkligen skönt med en god sömn :)
Orkar inte vrida på bilden ;) ♥

I NEVER NEEDED YOU FOR POINTING OUT MY WRONGS


-

Just nu så håller jag på och läser Blondinbella's bok "Egoboost". Igår kväll så läste jag ett kapitel som berörde mig väldigt mycket.
Kapitlet "Vägra skammen-Våga anmäla" var så himla bra skrivet, så peppande och ändå så hemskt. Kapitlet handlar om när Isabella var ute på en klubb i Italien med två tjejkompisar och blev utsatt för ett sexuellt övergrepp. Isabella skulle gå och köpa drinkar vid baren då en man bakom henne tog tag i hennes axel och tröck in flera fingrar i hennes underliv och totalt rev sönder henne.
Jag vet inte hur exakt det där känns men jag vet hur känslorna efteråt känns. Det känns som om det är ens eget fel & man känner sig så utnyttjad o ensam. Det är hemskt och ingen tjej ska behöva utsättas för det!
Mitt tips till er läsare där ute är att när det här har hänt, anmäl. Det spelar ingen roll vad, anmäl. Om ni nu inte gör det för eran skull, gör det för alla andra tjejer där ute som han kan göra samma sak mot.



23e SEPTEMBER

Hej på er mina små sötnosar ♥

Har nyss kommit hem från e lååååång skoldag.. Usch, om man nu ändå måste gå i skolan fem dagar i veckan i typ 6h så varför kan man inte göra skolan rolig då? Nej, orkar inte störa mig på det nu..
Snart så ska jag sätta mig och göra SO-läxan och efter det så ska jag byta om & äta innan jag åker till stallet och rider.
Vi hörs!♥


Heja morotsmackan säger jag bara!♥



BUENAS TARDES (ELR NÅT SÅNT)

God morgon fellas ♥

Nu så är jag klar för morronen & ska snart gå till skolan. Är lite rädd för att gå ner eftersom det är byggarbetare här som håller på & fixar med vårat kök, hihi ^^
Nej men idag så ska vi ha någon muntlig grej på spanskan och jag är hur nervös som helst!!
Vi får hoppas att det går bra så jag inte spyr framför alla, puss&kram ♥

MINA FYRA FAVORITER

Mina fyra favoriter-hittills :) ♥

TRÄNING

Nu ska jag bara äta och sen drar jag iväg till träningen, ciaoo ! ♥

K Ä R L E K


"du kom som en vind, du va som en prins,
du försvann en dag, kommer aldrig att bli min,
såren läker med åren, det har dom gjort förut,
du ska veta att jag saknar en bit och det är du. "



22a SEPTEMBER

Hej på er sötnosar ♥

Kom nyss hem från skolan eftersom vi fick sluta tidigare, smack that säger jag bara! Iaf. Har en del läxor som jag måste ta och göra nu egentligen, men ska nog få i mig lite mat innan jag gör det. Vi hörs efter jag har klarat av mitt berg av läxor, puss ♥


Hittade den här bilden, Carro vafan har du tagit kort på? xD ♥


Som jag sa så har jag inte så normala vänner.. Men jag älskar dem ändå :D ♥

SKOLDAGS

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva ett inlägg men det får bli ett litet snabbt nu. Skola snart fram tills kvart över tre så vi hörs nog mer vid halv fyra, puss&kram :) ♥

SKOLDAGS

Har egentligen inte tid att sitta här och skriva ett inlägg men det får bli ett litet snabbt nu. Skola snart fram tills kvart över tre så vi hörs nog mer vid halv fyra, puss&kram :) ♥

SLEEP TIGHT

Just nu är jag så sjukt trött så jag tror nog att jag går och dejtar kudden redan nu, puss&så hörs vi imon :) ♥

PARADISET 2010

Det här kan vara ett av mina bästa minnen, för alltid. Jag var så lycklig hela tiden och kände bara att allt var så himla perfekt och kul.
I början av sommaren 2010 så åkte hela våran klass till ett ställe som heter Paradiset och tältade. Man kom närmre så himla många människor & allting var så himla perfekt & underbart :) ♥

-

Jennifer, kommer du ihåg? ;)

21a SEPTEMBER

Hej på er sötnosar ♥

Sitter och lyssnar på the queen of pop just nu samtidigt som jag svarar på era söta små kommentarer :)
Jag är helt slut efter den här dagen! Direkt efter skoljoggen (typ) så åkte jag till stallet med Jennifer tha man och red en skogstur på Muskur med henne&Lettir. Det var sjukt mysigt och jag hade även en liten gosstund med Dina den fina ♥
Nej, nu ska jag fixa  lite med bloggen och sen blir det att kolla på Idol :) ♥
Hittade den här supersöta bilden på Jennifer&Muskur som är tagen nån gång i sommar :) ♥

STRESS STRESS STRESS

Hej finingar ♥

Skoljoggen gick bra idag. Sprang mina 6 km och var helt slut efteråt, hääärligt :D
Nu blir det stressigt för jag ska snart åka iväg och hämta Jennifer och så drar vi o rider. Blir en liten skogstur på Muskur :)
Sötnosen då ♥♥

JÄVLA SKITVÄDER!

Hej på er sönosar ♥

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu innan skolan. Vi har musik direkt på morgonen och det är rätt bra för mig eftersom jag får göra av med lite energi då. Sen har vi vanliga lektioner fram tills ett då vi ska springa skoljoggen. Det får vi hoppas att det går bra :)
Vi hörs mer vid tre, kram!

GONATT

Nu ska jag snart stänga av datan o gå och sova gott. Det behövs massor med sömn tills imorgon då jag ska springa skoljoggen. Ska bli kul faktiskt :) Men jag hoppas verkligen att orken inte sviker ;)
Så nu säger jag gonatt till alla mina små sötingar ♥

MOA BERGLUND

Älskade Mooiis jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥♥
Du är hon som alltid finns där, vad det än är, när det än är och var det än är. Du är en äkta vän & jag älskar dig för den du är. Du får mig alltid på bra humör & du är den du är, och det är det som gör dig till en så sjukt fin människa.
Nu när du åker till Gran Canaria kommer jag sakna dig som in i helvete. Det kommer vara som en del av mig som fattas, saknar dig redan ♥♥

VALET 2010

Igår kväll så avslöjades det vilka som vann valet. Till min lättnad så blev det Alliansen. Jag själv är Moderat. Egentligen så vet jag inte riktigt varför. När vi hade skolval så visste jag inte vilka jag skulle rösta på men dem enda jag visste hade bra åsikter var Moderaterna och därför röstade jag på dem. Eferåt så gick jag in på deras hemsida och läste igenom vad dem ville förändra & göra, och jag tycker att dem har bra åsikter o.s.v. Jag hade aldrig röstat på dem rödgröna eftersom jag absolut inte vill ha Mona Sahlin som statsminister och jag tycker inte att sossarna har bra åsikter & vill göra rätt grejjer. Sen att SD kom in i riksdagen är ju hemskt! Jag är fullt emot SD och deras åsikter. För det första så är dem rasister och det är jag fullt emot. För det andra så tycker jag att dem har fel åsikter och det skrämmer mig verkligen att dem ska få sitta i riksdagen och ha åsikter & bestämma över Sverige.


-


20e SEPTEMBER

Hej gullungar ♥

Nu har jag precis suttit och svarat&godkänt era små söta kommentarer :) Skolan idag gick väl rätt bra. Har vart så sjukt seg bara! Men men. Nu blir det läxor och sen äta&byta om innan träningen :)
Jennifer hade ingen lust att va med på bild idag ;)


Det här är de vi gör på "the espanol" ;)

SNABBT INLÄGG

Ett litet snabbt inlägg nu och sen måste jag rusa mot skolan, vi hörs efter helvetet, kram&puss :) ♥

GONATT

Nu säger jag gonatt för mig och så hörs vi mer imorgon bitti, puss ♥

ÅRETS BLOGG

Det är ännu en kategori kvar, förmodligen den viktigaste, ÅRETS BLOGG.

Den som jag tänker rösta på har utvecklats grymt mycket det senaste halvåret. Hon har gått från att vara en fjortis som är ute och super varenda helg och som bara startar bloggbråk till att faktiskt ha blivit väldigt mogen och till att vara en väldigt bra förebild.
På den sista tiden så har hon imponerat grymt mycket mig och den jag röstar på till Årets Blogg är..:
♥ Paulina "Paow" Danielsson ♥

TVÅ FILMER JAG MÅSTE SE


-

I den här kategorin så lägger jag min röst på Spiderchick eftersom hon skriver intressanta & bra inlägg, och det är väl det som Guldpennan handlar om, eller hur? ;)
Vinnare: Spiderchick



Trots att jag inte gillar det som Ana Gina håller på med så är hennes videos om Khadidje riktigt roliga och det tycker jag att hon ska få cred för så därför lägger jag min röst på henne :)
Vinnare: Ana Gina

GISSA VEM?

Gissa vem det är som sjunger, rätt svar får en länkning :) ♥

NYSTÄDAT

Puh, äntligen klart! Det vart ingen promenad för mig med lilla Skrållis, tyvärr.. Så istället så städade jag mitt rum, o det behövdes! Så nu är det rent och fint :)
En av mina favoritställen i hela mitt rum :)♥♥

19e SEPTEMBER

Hej igen alla mina små sötnosar ♥

Var tvungen att lugna mig lite där, men nu är jag lugn (om jag nu någon gång kan vara lugn). Iaf, nittonde september idag och jag börjar känna att det verkligen är höst och att jag faktiskt fyller år om bara några veckor. Jag älskar faktiskt hösten, det är så himla mysigt och skönt!
Om ett tag så ska jag ta en promenad med Skrållan, har saknat min lillskit ♥ Om jag får med mig mami också så får Zorro följa med :)
Enkelt men skönt :) ♥

Förresten, val idag ju. Bara jag som är moderat? Hoppas verkligen att alliansen vinner! Om dem rödgröna vinner så kan vi ju bara säga hejdå till fina duktiga Sverige och välkomna ett rent skitland :)

SÅ JÄVLA FUCKING GLAD!

Asså jag tror inte ni fattar hur länge jag har kämpat för det här. I snart två & ett halvt år har jag bloggat. På min tredje blogg så har jag äntligen fått lite cred för det jag har suttit och kämpat med. Ni får tycka att jag är patetisk, löjlig och hela skiten som blir glad för 116 besökare men att få över hundra besökare har hela tiden varit mitt första mål och nu äntligen så händer det.
Jag vill bara säga tack till er underbara som varje dag läser & kommenterar min blogg, det betyder tusen ♥♥

THE TROUBLE WITH LOVE IS

It can tear you up inside, make your heart believe a lie

18e SEPTEMBER

Hej finingar ♥

Sitter här och försöker slänga ihop ett inlägg. Idag har man inte gjort mycket. Match i förmiddags hemma mot Enskede, gick okej. Vi har fått igång vårat spel nu men vi förlorade ändå med 3-0. Men nästa match vinner vi!
Skulle egentligen på fest ikväll men orkar verkligen inte. Är så sjukt trött och har ont i huvudet, så det blir att ta det lugnt bara ikväll :)
Va tycker ni förresten om nya headern? :) ♥

FUCK KÄRLEKEN


Varför alltid jag? Varför inte någon annan? Varför ska det alltid vara  jag som blir sviken? Men så träffade jag dig och trodde att allt skulle bli så jävla bra, jag älskade dig verkligen och gör det fortfarande. Jag borde komma över dig men du var Mr. Right. Hur fan kunde du göra så mot mig? Jag vet att du saknar mig så varför inte ge det en andra chans? Det var mer än kärlek, mer än ett förhållande. Du var mitt allt, det var med dig jag tog mig igenom allt. Snälla bara försök, för jag älskar dig så jävla fucking mycket ♥♥

-

Den enda blogg jag har läst av alla dem här är Ana Gina's blogg men eftersom jag inte gillar det hon håller på med så tänker jag inte rösta på henne.
Jag tycker att Andreas Wijk har gjort sig ett namn i bloggvärlden på så kort tid så min röst får nog läggas på honom.
Vinnare: Andreas Wijk



Jag har aldrig läst eller ens hört talas om någon av dem nominerade i den här kategorin. Den enda bloggen jag tror att jag någon gång kan ha kikat in på är Lindas sminkblogg så min röst får väl gå till henne.
Vinnare: Lindas sminkblogg



Det här blir lätt. Min röst läggs på Angelica Blick eftersom hon är en cool tjej med grym stjärnstatus och jag tror verkligen att hon an bli något i bloggvärlden.
Vinnare: Angelica Blick

LINNEA DISSAR

..Chailatten.

Så jävla ute så det finns inte. Det var väl för typ ett år sen då alla bloggerskor körde på Chailatte-dieten? Herregud asså..
1, Det är inte gott
2, DET ÄR UTE, INSE!!

17 SEPTEMBER

Hej sötnosar ♥

Idag efter skolan så drog jag nästan direkt till stallet. Red en jättemysig uteritt på Dina med Kattis&Erika. Var verkligen jättemysigt men vi fick inte till galoppfattningarna, tyvärr.. Så nu blir det bara att ta det lugnt efter tre hektiska dagar. Sen på måndag blir det att ta tag i skolan igen, nej usch, det vill jag inte tänka på nu, för nu e de heeeeeeeeeelg :D ♥
Din söta lilla skit ♥

UNDERNEATH YOUR CLOTHES

Finns inga bra uppladdnignar av den här på Youtube så det här var det bästa jag kunde hitta. Men låten är så jävla grym och jag har alltid gillat Shakira så jag var bara tvungen att lägga upp det här ♥♥

-

Det här var ett enkelt val. Såklart man röstar på Maria! Hon e ju skönast, grymmast och charmigast av alla dem fyra. Tror att hon kommer vinna det här, lätt.
Vinnare: Maria Montazami



Det här var också lätt, min röst lägger jag på Rebecca. Rebecca är en tuff och cool tjej som vågar köra på sin grej och står ut från mängden, störtskön brud.
Vinnare: Rebecca Simonsson



Min röst i den här kategorin lägger jag på Andreas då jag tycker att det är coolt med en manlig modéblogg, sånna finns det inte många av och dem borde uppskattas mera.
Vinnare: Andreas Wijk

MARKBOMMAR

Asgammal video på mig&Acke när vi kör markbommar, det vi ska göra idag på lektionen. Ska väl bli kul :) Det blir väl Herr Köttbulle och jag idag också ♥

Ang. skolvalet så röstade jag på moderaterna :)

16 SEPTEMBER

Nu hinner jag bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag går till skolan. Torsdag idag. Efter skolan blir det hem, läxor, äta & byta om innan jag drar till stallet. Idag så blir det lite markbommar förmodligen på Aragorn. Men det ska väl bli kul :)

Vi hörs senare! ♥

SKOLVAL

Imorrn så har vi skolval och jag har ingen aning om vad jag ska rösta på. Funderar på Moderaterna eftersom dem e dem enda som jag vet är vettiga typ.. Ja inte tänker jag rösta på sossarna iaf! Hm, vi får se hur det här blir ;) Yur att inte våra röster räknas iaf!

150910

Hej på er mina små finingar ♥

Har nyss sett på Idol och seriöst? Skåne? Vafan, tillhör de ens Sverige? Ni fattar vad jag menar ;)
Iaf, innan det så körde jag ett dressyr-pass med Schagge Bagge, gick faktiskt rätt bra, är nöjd :)
Sen innan de skola såklart ;) Onsdagar e den jobbigaste dagen. Börjar tio över åtta och slutar kvart över tre, sen äter vi lunch vid elva också..
Men men, här är lite pics på mig och Schagor ;) ♥
Sista bilden e min favvo :) ♥

SKOLAN&MOOA

Hej på er sötnosar ♥

Såg nyss på Idol efter en rätt lugn dag. Skola först till kvart i tre och efter det var jag med Moa. När jag kom hem så duschade jag och kollade på Idol. Känns skönt med en slappdag innan minst två hektiska dagar. Men nu ska jag avsluta det här inlägget och snart slänga in ett nytt, hörs ;) ♥
En suddig men charmig bild på mig och Kally från skolan ;) ♥

HOS MOOIIS

Heej på er ♥

Sitter hemma hos Mooa nu o kommer väl hem senare. Vet inte riktigt när vi hörs men nån gång senare iaf :) ♥


140910

Hej på er sötnosar ♥

Nu ska jag snart gå till skolan, som jag äääääääääääälskar!!♥♥ Finns inge bättre än skolan, det är det bästa jag vet! Mina lärare är mina bääästa vänner. Jag älskar dem! Och när vi får läxor så gråter jag glädjetårar, fyfan va kul det är!♥
Nej, skämtade bara där, som tur är. Det är nog mer tvärtom. Men men, vi har musik direkt på morronen o det är rätt okej egentligen. Sen så slutar vi kvart i tre tror jag och efter de så har jag ingenting planerat. Känns skitskönt faktiskt :)
En bild på Carro&Mig sen skolfotot i fredags :) ♥

-

Mina två favoriter i den här kategorin blir Kenza&Tyra eftersom det är deras bloggar jag läser och som jag kan säga något om. Men jag tror ändå att jag lägger min röst på Kenza. Det känns som om det är hon som har kämpat mest med sin karriär medan Tyra åkt lite på en räkmacka in i bloggvärlden.
Vinnare: Kenza



Det känns som att det är tre stycken jag vill sätta ut här som vinnare. Både Amir, Foki & 17 år & trebarnsmamma vill jag lägga min röst på. Alla tre känns som tre stora förebilder och inspirationskällor för säkert många. Det här var en riktigt svår kategori men min röst läggs nog ändå på Foki eftersom det är hon som har inspirerat mig en gång i tiden ;)
Vinnare: Foki



Av alla dem här fyra programmen så har jag bara sett två: Glamourama och Bella & Tyra show. Glamourama vart jag inte särskilt imponerad av så min röst lägger jag på Bella & Tyra show. När det var intressanta gäster så var faktiskt programmet riktigt bra och jag tycker tjejerna har gjort ett bra jobb :)
Vinnare: Bella & Tyra show

SWAG IN A BAG

Rebecca Simonsson's nya musikvideo, riktigt cool video & bra låt o röst! ♥

Vad tycker ni ? ♥

MIN DAG

Hej på  er finisar ♥

Min dag har väl vart rätt bra. Först skola fram tills två. Efter de så drog jag hem till Jennifer med Carro. Skitkul hade vi :D Sen så var det bara att dra hem, äta & byta om innan träningen. Träningen gick jävligt bra måste jag bara få säga, o kul var det också :) ♥
Gjorde en inbakad fläta på Carro, va tycker ni? ♥


Jennifer&Sebson ♥

HOS SORKEN

♥Hej sötnosar ♥

Sitter hemma hos "tha man" just nu me hennes syrra&Carro, niice ;) Efter de så blir det träning så vi hörs mera efter träningen,

kraam ♥



fiinaste jag älskar dig gmn ♥

 


SKOLFOTOT

(Haha, jag bjuder på den sista ;) )

NATTIS FEST


DÅLIG UPPDATERING

Allting går skit. Jag har så mycket jag vill skriva om, så mycket som har hänt. Men det blir inte lika kul utan bilder och min datasladd vill inte fungera. Men tänkte skriva lite om vad jag har gjort hittils:
Fredag- Skolfoto i skolan, bläää. Men kul iaf ;) På kvällen var de fest hemma hos Jennifer typ, niice <3 Efter det, sovning hemma hos Jennifer.
Idag- Drog till Farsta C med Mooa. Träffade Blondinbella och fick min bok signerad. Efter det så drog vi hem till mig och kollade på film o sen drog vi hem till Carro med Kally&Jennifer oxå.
Imorrn- Match på morronen o sen till stan för att gå på en förhandsvisning av en film. Sen ska jag absolut ta hand om bloggen. Måste hitta en annan datasladd!!!!
Mer uppdatering senare, hoppas ni förstår ♥

-

tänker inte skriva nåt jävla fucking inlägg innan mina bilder är över på datan men min datasladd dampar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!

TILL BB'S SIGNERING

ska dra till blondinbella's signering i Farsta C nu me Mooa. Ska ta sjukt mke bilder på världens vackraste & bästa förebild, kraam ♥


-

heejj sötnosar ♥, sitter hemma hos sorkeeen me moooiis!! moa o jag sitter vid en vasin data o sorken springer runt ;) de har vart väääärsta draget här asså! så jävla niice ;)
men berättar mer imon o visar asmke bilder från idag, pööss ♥


bjuder på en gammal bild ;) sitter vid jennifer's farsas data så har inga andra bilder lixom ;)

VERY UPPTAGEN

Hej på er sötnosar ♥

Herregud vilken stressig dag! Började med skola som slutade tjugo i tre. Då  drog jag hem till Jennifer och fixade med musiken och andra grejjer inför hennes lillasyrra Natti's disco imorrn. Jennifer och jag ska vara DJ's och lekledare så vi har fixat lite idag ;)
Sen drog vi hem till mig, åt och bytte om innan vi drog till stallet. Red en helt underbar lektion med Herr Köttbulle även känd som Aragorn. Kändes verkligen skitbra ♥ Nu sitter jag här och fixar med bloggen och väntar på att min handtvättade tröjja ska bli klar.
Gammal bild på mig och the meatball ♥

-

Ibland orkar man inte med allt. Då är det bara att stänga av allt o göra något annat för en stund som får en att tänka på annat än skiten brevid en, och se positivt ♥

SÅ JÄVLA GRYM TJEJ

Så jävla grym asså!♥

IDOL

Hej sötisar ♥

Ska snart bänka mig framför TV'n o titta på Idol. Idag så har det vart en seeeg dag. Först skola till kvart över tre och sen hem och göra läxor. Sen somnade man nästan framför TV'n efter att ha kollat på favvo-avsnittet av The Hills. Det när Heidi&Spencer gifter sig såklart ;) Har snackat lite med min älskling också. Det var väl min dag. Skulle ha tränat men vilar lite till eftersom jag har en förkylning..
Hahah, asgammal bild sen Idolfinalen förra året ;) ♥

SNABBT

det blir ett snabbt inlägg innan jag måste rusa till skolan. jag slutar kvart över tre o efter det har jag lite läxor som ska göras o efter det så har jag träning. men jag ska försöka hinna med bloggen så gott det går :)

vad ska ni göra idag? ♥

IDOL 7/9-10

Bäst ikväll ♥

MY DAY

Hej på er sötnosar ♥

Ska snart ta en dusch efter en låååång dag. Först så var det skola till kvart i tre. Efter det så var det bara hem och iväg igen eftersom jag skulle till tandis. När det var gjort så åkte jag hem och gjorde lite läxor och sen drog jag till Carro och va med henne, Emma o Mickan. Kuuul ♥
Nu så har jag ätit och ska snart ta en dusch. Vi hörs efter det sötisar ♥
Hahah, the giiirls ;) ♥

070910

heejj sötnosar ♥

snart ska jag till skolan o möta upp Mooa&Carro. efter skolan så ska jag till tandis. så vi hörs mer runt fyra-fem tiden skulle jag tro, kram ♥



PAULINA "PAOW" DANIELSSON

För några månader sen så skulle jag inte kunna svara på frågan om vem som är Sverige's bästa bloggerska, men nu har jag svaret: PAULINA "PAOW" DANIELSSON.
Jag menar tjejen är grym! Hon har mognat så sjukt mycket och jag verkligen älskar hennes åsikter, blogg, stil, utseende, ALLT!♥
För mig är Paulina Sverige's bästa bloggerska ♥

ELIAS

Jag älskar dig finaste ♥

6/9-10 ♥

MIN DAG

Hej på er sötnosar ♥

Skolan idag var det ju. Var väl rätt kul faktiskt, asså inte lektionerna, utan allt annat bara. Var på så himla bra humör o hade så himla kul me tjejerna (och Linus). Har heller aldrig haft en så himla rolig engelska-lektion som vi hade idag. Idrotten va kul också ;) Nej gud, nu låter det ju som om jag älskar skolan och det gör jag INTE!!!
Efter skolan så drog jag hem till Mooa, niiiiice ♥
Visst skulle dem vara ett sött par? :) ♥


Sötaste Natasha o jag ♥


Moas söta hund Boss som förresten fyller 4 år idag :D ♥

HOS MOA

heejj på er gullungar ♥

sitter hemma hos moa nu. kmr hem senare så då svarar jag på era gulliga kommentarer o fixar mer med bloggen, puss ♥



har ingen bättre så får bli den här nu :P ♥


06-09-10

blir ett snabbt morron inlägg nu. ska snart rusa till skolan o möta upp Moa. sen blir det skola fram tills klockan två o efter det så har jag inget planerat. skippar nog träningen eftersom jag e förkyld. måste göra engelska läxan också.. aja men vi hörs ♥


LOST THEN FOUND

Så sjukt fin låt o varje gång jag hör texten så undrar jag om det hade kunnat funka igen om vi försökte, kanske orkade vi båda inte med det längre? Men jag vet att jag aldrig kommer hitta någon bättre än dig. Du var Mr.Right, det vet jag. Vi hade något fint, som skulle bli en fin framtid, men det blev det inte.

STALLET&MATCH

Hej på er sötnosar ♥

Imorse vid elva så ringde Sorken till mig och undrade om jag skulle med till stallet, självklart så ville jag det! Så jag gjorde i ordning mig på typ tjugo minuter och drog till stallet. Där så red jag en supermysig tur med Jennifer på Dina (Jennifer red på Lettir) och det gick väl rätt bra, förutom att vi red vilse som fan ;)
Men vi hittade ut till slut iaf. Efter stallet så var det hem, käka o byta om innan det var fotbollsmatch borta mot Saltsjöbaden. Det gick väl helt okej. Vi vann med 3-2 (tror jag att det var), men vi spelade inte så bra som vi kan. Rätt nöjd med min insats eftersom jag trots allt faktiskt e förkyld ;)

Söta lilla Dina ♥ Det e tyvärr svårt att få en bra bild på henne i hagen för hon vill inte stå still ;)

FÅNGARNA PÅ FORTET

Usch, tror nästan att jag blir mer nervös än dem tävlande. Jag sitter här hemma och skriker och viftat me händerna o allting. Ni skulle skratta om ni såg mig ;)
Iaf, tittade nyss på avsnittet där det var Barnlaget mot Föräldrarna. P.g.a alla träningar och skola så hinner jag inte med att se avsnittet när dem går på TV så då blir Play jättebra för mig :D

SNÖSTORM

Okej, hela 7C kommer HATA mig för att jag säger det här. Men jag verkligen älskar det här minnet, det är så sjukt fint och underbart samtidigt som jag aldrig har varit så sur, arg och förbannad någon gång i hela mitt liv. Iaf, nu ska jag komma till saken.
Våran klass skulle i sexan (för ett år sen ungefär då) gå på stadsvandring i Gamla Stan. Från början skulle det vara en kul grej liksom, men det vart det inte. När jag vaknade upp samma morron så var det snöstorm ute. Det var över -10 och det snöade och blåste som  F A N (!). Då tänkte jag (och nästan alla andra): "Men det blir inget Gamla Stan idag". Men där hade vi fel, för det blev det visst, och alla hade helt fel kläder på sig.
Jag frös och kände mig bara äcklig och vill hem till värmen och byta kläder och allt. Men nej, vi skulle gå där i Gamla Stan i några jävla piss grupper och svara på frågor. Lappen var helt blöt och jag kommer ihåg att jag iaf var i samma grupp som Carro och vi var så jäkla trötta på allt och i slutet av vandringen så skulle vi upp för den där Lejonbacken eller vafan den nu heter. Vi var helt slut och när vi gick upp för den så kunde vi inte ha ögonen öppna och när vi gick ner så höll vi på att halka 24/7. Men vi klarade det!
Sen när vi hade värmt oss i Kulturhuset och skulle på julmarknaden så var det så jävla kul och mysigt. Det slutade blåa&snöa och solen sken. Vi var varma&mätta och jag hade det så sjukt kul. Det var liksom magiskt eller vad man ska säga.
Det här är bara ett av alla underbara minnen jag har med världens bästa klass. Jag är så himla glad över att jag ska få spendera hela höststadiet med er alla. Men jag kommer gråta som fan i nian när vi ska skiljas åt. För jag kommer sakna er som fan då ♥

Men mer minnen med klassen kommer alldeles säkert dyka upp här ♥

NY KATEGORI

Nu har det kommit upp en ny kategori som heter "Minnen för livet ♥". Där kommer jag så ofta jag kan uppdatera med minnen. Det kan vara både dåliga&bra minnen, men mest bra minnen kommer jag dela med mig av :)
Jag slänger in ett inlägg om några minuter ♥

SKRÅLLAN

Hej gullungar ♥

Idag så har jag inte gjort särskilt mycket. Var ute på en promenad med Skrållan imorse. Gick förbi ponnyridningen som stallet ordnade idag eftersom det är Tungelsta Dagen och sa hej till alla där. Hoppas dem drog in lite pengar nu ;)
Sen har jag städat rummet också, ungefär det har jag gjort idag.
Lilla skruttan ♥
Titta vad duktig hon är ;)

SNYGGAST PÅ ROCKBJÖRNEN

3. Sibel Redzep



Den gamla Idol-trean var snyggt klädd på galan och det rufsiga svarta håret och det röda läppstiftet gjorde allting så himla snyggt. Riktigt bra jobbat där Sibel!

2. Kenza



Som vanligt så är storbloggaren Kenza Souiten klädd skitsnyggt. Den här gången klädd i en söt blommig klänning och skinnjackan från hennes eget märke "Jofama by Kenza" ger det hela en liten tuff look och jag tycker hon har lyckats riktigt bra med sminket och håret också :)

1. Anna Bergendahl



Det här var riktigt snyggt Anna! Skorna, klänningen, allt är så himla perfekt! Absolut snyggast på Rockbjörnen var Anna med sin 50-tals aktiga, prickiga klänning och den snygga skinnjackan och dem öppna skorna. Riktigt jävla snyggt, jag är såld ♥

DINA&LETTIR

Hej på er gullungar ♥

Efter skolan idag så drog Jennifer&jag nästan direkt till stallet så hann inte blogga innan det och har inte haft tid förrän nu.
Vi gjorde i ordning Lettir&Dina och red ut på en ridtur ute på ängen. Töltade idag för första gången på lilla Dina, så sjukt mysigt och om ni någon gång får chansen att rida på en islandshäst, TÖLTA! Så sjukt mysigt så det finns inte ♥
Söta lilla busiga Lettir ♥
Och så fina lilla Dina ♥

-

slänger in ett snabbt inlägg innan jag rusar till skolan. vi hörs i eftermiddag, kram ♥

RÖSTA TILL BLOGAWARDS

Det ska jag sitta och göra nu :)

Klicka på länken om ni också vill rösta: http://www.blogawards.se/blogawards/rosta/

FOREVER AND ALWAYS



Idag är det nästan en månad sen det hände. Det som förändrade mitt liv på bara några minuter. Åtta enkla ord krossade mitt hjärta. Då älskade jag dig, jag kunde inte se ett liv utan dig. Men nu en månad senare är jag nästan glad över att det tog slut. Ibland så kan jag sakna dig, sakna det vi hade ett tag, men när det inte kändes som om du orkade anstränga dig så orkade jag inte längre. Då var det bara onödigt för mig att försöka.

Det är fina minnen vi har tillsammans. Minnen som jag alltid kommer tänka tillbaka på och le åt, men som jag aldrig kommer sakna. Kanske finns det ett hopp om mig&dig i framtiden, om några år, men inte just nu. Nu så vill jag bara se framåt, känna att jag har dig där men inte som det var förut.

020910

Hej sötnosar ♥
Ska snart äta och göra mig i ordning för ridningen. Carro var här ett tag efter skolan så vi gjorde SO-läxan tillsammans. Känns så drygt med läxor redan andra veckan, men men, bäst att man förbereder sig för de lär väl bara bli värre.. Har skitont i halsen också  så mår inte så jättebra. Känns väl rätt dåligt med tanke på att vi har match på söndag, men det får gå :)
Carro&Linus idag i skolan :)

BÄSTA KÄRLEKSLÅTEN EVER

Fuck alla stora kärlekslåtar som "Greatest love of all" o vafan alla heter, det här är den bästa!! ♥♥

STALLET

Hej på er snuttisar ♥
Har duschat och svarat på era kommentarer nu efter stallet. Red som jag sa sötaste Schagor idag och det gick väl rätt bra. Vi båda är ur form känner jag men det kommer nog snart. Iaf, innan och efter ridningen så var jag i stallet med Mickis. Kul som fan hade vi! xD Seriöst, mänskan e helt sjuk men ändå så jävla rolig!♥
Mickis&WH ♥

STALLET SNART

Hej på er sötnosar ♥

Kom nyss hem från skolan. På onsdagar har vi våran senaste dag och dessutom så har jag ridning eller fotboll på onsdagar så då kanske bloggen kommer lite i kläm. Men vi ska få det att funka :)
Snart så ska jag i alla fall iväg till stallet för att rida. Blir väl lite dressyr på Schagge-ponken idag, mysigt. Men men, vi hörs senare.
Jag&Köttbullen





RSS 2.0