SKA JAG SKA JAG INTE?

Imorse så va jag tvungen att ta ett svårt beslut, eller inte riktit ett beslut utan mer en fundering, typ. Som ni vet så har jag blivit medryttare på en helt underbar islandshäst som heter Dina. Jag har tyckt att de har vart riktigt underbart & de e bland de roligaste som finns att komma ner till stallet. Men de som har nåt gott har nåt ont oxå, eller hur?
Det finns nåt riktit tråkit i livet som kallas för skolan. I skolan så måste man gå & det gäller att få bra betyg oxå. Tyvärr så är inte mina så bra i vissa ämnen, bl.a Matte & NO. Och den här underbara söta hästen tar upp rätt mycke tid, tillsammans me vänner, familj, fotboll & bloggen. Jag känner att det går, men jag stressar för mycke o mår inte bra av de. Så de handlar alltså om att prioritera. Bloggen har jag fått lägga lite åt sidan & vänner o familj hinner jag me så gott de går.
Men imorse när jag fundera på de här så kom jag fram till att de e en sak av det här som jag börjar tröttna på. Det gör ont i mitt hjärta att säga det här för det e en så stor del av mitt liv, men jag börjar tröttna på fotbollen. Jag kan inte riktit sätta fingret på va de e men nåt e de. Kan det va att min pappa e tränare? Kanske. Kan det va att jag får ta mer skit för de då? Absolut.
Ta inte det här fel. Jag älskar fotbollen men senare när det blir mer säsong för fotbollen så måste jag hoppa över nåt. Jag kan inte hoppa över skola, familj eller vänner. Bloggen kan jag klämma in här & där när jag har tid o ridningen går det inte att sluta me. Så då blir det fotbollen. Jag tänker inte besluta mig för nåt innan jag e där, men jag behövde få skriva av mig. För ibland är inte livet perfekt.


Bild tagen från Nina

Kommentarer
Postat av: Vican

SV: Tackar ;)

2011-01-29 @ 18:56:00
URL: http://vicantojja.blogg.se/
Postat av: mireille

Tack :).

2011-01-29 @ 19:10:06
URL: http://mireillee.blogg.se/
Postat av: mireille

det är bra med mig, hur e det själv?

2011-01-29 @ 19:11:04
URL: http://mireillee.blogg.se/
Postat av: noreaahonen♥

detsamma!

allt bara bra här, självdå? :)

2011-01-29 @ 19:13:16
URL: http://fannyochnoreas.blogg.se/
Postat av: argusti@soclog

sv; Tack! Det är väl okej ^^ Själv då?

2011-01-29 @ 19:16:20
URL: http://argusti.soclog.se
Postat av: Johanna

Shoppat oså, själv ? :)

2011-01-29 @ 19:21:24
URL: http://skumkung.blogg.se/
Postat av: Annika

skönt ju:) ännu bättre idag eller?

2011-01-29 @ 19:42:32
URL: http://nanikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0